کوثر رمضانی - همه میدانیم که خوردن غذا و تنقلات یکی از تفریحات لذتبخش ما آدمهاست و خوراکیهای رنگارنگ ناسالم فراوانی در بازار وجود دارد که با خوردن هریک از آنها سلامتیمان به خطر میافتد.
اما دوستان عزیز! با کمی نگاهکردن به اطرافمان میتوانیم از دل خوراکیهای خوشمزه، خوراکیهای مفیدتری بهدست بیاوریم.
مثلا میتوانیم بهجای خریدن تخمههای بازاری که هزینهای جداگانه برای خانواده بههمراه دارد، خودمان آنها را درست کنیم. چطوری؟ ساده است.
وقتی که میوهها را نوش جان میکنید، میتوانید یک ظرف و صافی بردارید و بهکمک بزرگترتان تخمههای داخل خربزه یا کدوتنبل را جدا کنید و پس از شستن، در آفتاب بگذارید تا خشک شوند.
پس از اینکه تخمههای خربزه یا کدو کاملا خشک شدند، از بزرگترتان بخواهید آنها را روی اجاق گاز با کمی آبنمک تفت دهد.
تخمهی کدو: جزو آجیلهای خوشمزه و پرفایدهی ما ایرانیها بهحساب میآید. تخمهی کدو با داشتن ویتامینهای «A» و «K» سبب حفظ سلامت پوست و موی ما میشود.
تخمهی خربزه: شاید باورش سخت باشد، اما تخمهی خربزه به آن کوچکی، جدا از خوشمزهگیاش، سرشار از کلسیم و ویتامینهای لازم برای رشد استخوانهای شماست.
تخمهی خربزه بهدلیل داشتن ویتامینهای «A»، «C» و «E» برای کودکان و بزرگان یک خوراکی مفید، خوشمزه و ارزانقیمت است که بهسادگی میتوانید به آن دست پیدا کنید.